O projektu Keš Taxi

Igrica Keš Taxi je nezvanična virtuelna verzija popularnog istoimenog kviza koji se emitovao na nekadašnjoj FOX televiziji. Ovo je igrica u kojoj se traži od putnika da odgovara na pitanja iz raznih oblasti kako bi ostao u vozilu. Svako pitanje putniku donosi određenu sumu novca, a ako da netačan odgovor 3 puta vozač ga ostavlja pored puta na mestu gde se u tom trenutku nalazi.

Igrač, tj. putnik, može da odabere početnu tačku sa koje želi da krene, i krajnju gde želi da stigne. Mapa je ograničena na radijus od 10km, a najmanja razdaljina za vožnju je 1km. Kada igrač odabere putanju kreće kviz, kao i taksi. Pojavljuju se pitanja iz raznih oblasti i 3 ponuđena odgovora. Samo jedan odgovor je tačan i donosi određenu sumu bodova koji su predstavljeni u obliku novca.

U planu je da se doda još dosta zanimljivih opcija kako bi doživljaj tokom igranja igrice bio što bolji a zabava što veća. Ako želite, možete doprineti tako što ćete nam poslati sugestije, primedbe, pohvale, a takođe i pitanja koja se mogu naći u kvizu. Kontaktirajte nas putem email adrese info@kestaxi.com ili na stranici kontakt.

Napravili

Petar Nikić

Web developer

Student Tehničkog fakulteta u Zrenjaninu.

Hobi mi je rad na računaru.

Posedujem sajt za edukaciju iz oblasti IT-a, obožavam Linux operativni sistem, i najviše ga podržavam

Usavršavam HTML, CSS, JS, PHP

Bavim se kodiranjem web sajtova.

Stefan Marjanov

Web dizajner

Student Tehničkog fakulteta u Zrenjaninu.

Volim da slušam muziku dok radim. U slobodno vreme rešavam SuDoKu i rubikove kocke.

Pišem blog o računarima, internetu i smart uređajima više od 5 godina.

Obožavam HTML i CSS, usavršavam WP, Joomla-u, JS i PHP.

Bavim se izradom web sajtova, a takođe i dizajniram Android aplikacije.